Restaurangalternativ
Du kan utforska detta bed and breakfast och mingla i deras bar eller äta något gott på restaurangen. Ladda med energi på deras kafé. Mot en avgift serveras en komplett frukost på vardagar mellan 08.00 och 12.00 och på helger mellan 09.00 och 12.00.
Rum
Gäster håller sig uppkopplade med gratis wi-fi. Som standard erbjuds bekvämligheter som espressobryggare och fläktar.
På boendet
Gäster på Milk and Cookies har tillgång till gratis wi-fi i allmänna utrymmen, kaffe i allmänt utrymme och en terrass. Gäster erbjuds flygplatstransfer (tillgänglig dygnet runt) för EUR 125 per fordon enkel resa. Flerspråkig personal i receptionen kan hjälpa dig med bagageförvaring och bokning av guidade turer och biljetter.
Det finns restaurang och kafé på plats. Du kan njuta av en drink på baren/loungen. Gratis wi-fi finns i allmänna utrymmen. Transport till/från flygplatsen (tillgänglig dygnet runt) erbjuds mot en avgift. En terrass, flerspråkig personal och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer finns tillgängliga på Milk and Cookies. Detta bed and breakfast i Venlo har 3 stjärnor och tillåter inte rökning.
Erbjuds i alla rum: Gratis wi-fi , Wi-fi
Erbjuds i vissa allmänna utrymmen: Gratis wi-fi
Milk and Cookies erbjuder 4 rum med espressobryggare och fläkt. Detta bed and breakfast i Venlo erbjuder sina gäster gratis wi-fi. Badrummen har dusch. Städning sker dagligen.
För en kostnad kan gäster njuta av en komplett frukost på vardagar mellan 08.00 och 12.00 och på helger mellan 09.00 och 12.00.
Milk and Cookies har en restaurang.
Om du behöver tillgänglighetsanpassning kan du kontakta boendet med hjälp av kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
Incheckningsinstruktioner:
Gäster erbjuds transport från flygplats (avgifter kan tillkomma). Gäster måste kontakta receptionen med reseinformation i förväg med hjälp av kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen. Receptionen är öppen varje dag från 08.00 till 18.00. Om du planerar att ankomma efter 18.00 ska du kontakta boendet i förväg med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen. Receptionen är bemannad under begränsade tider.
Milk and Cookies erbjuder transfer från flygplats (avgifter kan tillkomma). Kontakta boendet med uppgifter om din ankomst genom att ringa numret i bokningsbekräftelsen. Receptionen har öppet varje dag från 08.00 till 18.00.
Gäster som anländer efter 18.00 måste kontakta boendet i förväg med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen. Personalen i dörren eller receptionen möter gästerna vid ankomst.
Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.
Statligt utfärdad fotolegitimation och kreditkort, bankkort eller kontantdeposition kan krävas vid incheckning för oförutsedda utgifter.
Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras.
Boendet accepterar kreditkort, bankkort och kontanter.
Kontantfria transaktioner erbjuds
Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar beroende på boendets regler.
En deposition för oförutsedda utgifter, kontant eller via kredit- eller bankkort, och en statligt utfärdad fotolegitimation kan krävas vid incheckning.
Särskilda önskemål gäller i mån av tillgänglighet vid incheckning. Särskilda önskemål kan inte garanteras och extra avgifter kan tillkomma.
Detta boende hanteras av en professionell värd. Att erbjuda boende är kopplat till värdens yrke, företag eller verksamhet. Boendet tar emot kreditkort, kreditkort, kreditkort, kreditkort, bankkort och kontanter. Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
Gäster ska betala följande avgifter på boendet:
Vi har listat alla avgifter boendet upplyst oss om.
De avgifter och depositioner som listas nedan kommer att debiteras vid incheckningen, utcheckningen eller servicetillfället.
Den här listan är inte nödvändigtvis fullständig. Avgifter och depositioner kan ändras och inkluderar inte alltid skatt.
Boendet har inte klassificerats av turistrådet i Nederländerna. För våra kunders information har vi angett en gradering enligt våra egna kriterier.