Billiga hotell i Valča - 72 att välja från

Hotell från 532 kr

Kolla hotellpriser i Valča

Valča hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Valča
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Valča


I Valča finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Valča med omnejd:

  • Martin Skanzen
  • Narodny Cintorin
  • Martina Benka-museet
  • Slovakiska nationalmuseet
  • Slovakiska litteraturmuseet
  • Kľak
  • Marianske Namestie

När du förebereder din resa till Valča kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Zilina (ILZ). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


När passar det bäst att utforska Valča?


Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Valča, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Valča brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är april och mars.


Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och -7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och -5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Valča ligger på 22 millimeter.